Webinar Koen Schobbers

Webinar Koen Schobbers in de Week voor de Mediawijsheid

 
 

In de Week van de Mediawijsheid nodigen wij graag alle professionals rondom de jeugd en jongeren uit om deel te nemen aan dit interessante webinar met Koen Schobbers over gaming/social media en jeugd/jongeren. De carrière van Koen Schobbers begon in 2007 als e-sporter in de game Trackmania. Hij was in 2017 de eerste e-sporter met een topsportstatus om zijn Geneeskunde studie te combineren met zijn e-sports carrière. Koen is ook schrijver van het boek ‘Mijn gamende kind’ en oprichter van Parents of Play, een bedrijf dat opvoeders helpt de relatie met gamende kinderen te herstellen, behouden of versterken.

Als geen ander kan hij uitleggen waar de grens ligt tussen een leuke en goede bezigheid en problematisch gedrag. Over hoe je daarmee om kunt gaan als professional en wat jij daarin kunt betekenen in jouw werk of omgeving. Meld je nu aan en ontvang op 8 november de link! Vooraf kun je vragen insturen, die dan behandeld worden tijdens het webinar.

Op 8 november van 16:00 tot 17:00 kun je meekijken. Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier en stuur hierbij ook meteen je vraag in voor Koen!Inschrijven

Inschrijven voor Webinar Koen Schobbers,
8 november 2021

* Verplicht
Ik ga akkoord met foto-en filmopnames *
Nieuwsbrief ontvangen?