Maak kennis met Racketlon!

Drie racketsporten in één

 
 

Altijd al eens een sport met een racket uit willen proberen? Maar is een echte wedstrijdsport met een racket te belastend voor je? Of heb je al ervaring met een racketsport en wil je het graag weer oppakken? Dan is dit hét moment om aan te haken bij Racketlon. Racketlon is namelijk voor iedereen!

Wat is Racketlon?
Racketlon is een sport die eigenlijk uit vier verschillende sporten bestaat; tafeltennis, badminton, tennis en squash. Vandaar ook de naam Racketlon. Het gaat bij deze sport om meerdere onderdelen waarbij je een racket gebruikt.

Racketlon Gooise Meren Beweegt
Bij het Racketlon-uur van Gooise Meren Beweegt komen drie van de vier racketsporten aan bod: tafeltennis, badminton en tennis. Tijdens de les staat steeds één van deze sporten centraal. Na een zorgvuldige warming–up besteden we aandacht aan zowel de techniek, tactiek en spelregels als het gezellig kennismaken met alle soorten racketsport. Het verschil in bal en shuttle doet wat met je coördinatie en samen met de nodige andere oefeningen, balans, kracht en lenigheid is deze Racketlon-les een complete training. We sluiten de les af met een nuttige stretch en daarna de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen bij een kopje koffie of thee.

Gratis proefles
Interesse om een keer mee toe doen? Neem dan voor een gratis proefles contact op met Buurtsportcoach Jeffrey: j.loa@gmbeweegt.nl of 06-39 63 46 84.

Dag, tijd, locatie & kosten
- Iedere vrijdag van 12.30 – 13.30 uur
- Koffie of thee drinken van 13.30 – 14.00 uur
- Sportcentrum De Zandzee - Struikheiweg 14, 1406 TK Bussum

Er is een 12-strippenkaart voor € 48,- te koop bij de Buurtsportcoach. Deze strippenkaart is onbeperkt houdbaar.