Vacature stagiair Sportverenigingsondersteuning

 
 

Kom jij stagelopen bij een jong en dynamisch sportbedrijf (Sportfondsen Gooise Meren) in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 13 medewerkers en meerdere stagiairs. De Verenigingsondersteuner zal je begeleiden.

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is per januari 2022 op zoek naar een:

HBO stagiair Sportverenigingsondersteuning Gooise Meren (16 – 32 uur)

Wat ga je doen?

• Ondersteuning van de sportverenigingen in meest brede zin van het woord.

• Ondersteunen van verenigingstrajecten (gezonde sportkantine, vrijwilligersbeleid, aanbod niet-leden en specifieke doelgroepen, clubmeting, training geven, etc.).

• Organiseren van online kennis- en themabijeenkomsten voor verenigingen.

• Informatie voorziening richting sportverenigingen (o.a. nieuwsbrief, website, sociale media).

• Ondersteunen bij uitvoeren van het lokaal Sportakkoord.

• In overleg meewerken binnen het werkveld communicatie (o.a. opstellen en plaatsen van sociale media berichten, opstellen en versturen persberichten, ontwikkelen flyers, bijhouden website, bezoeken van evenementen, kennis en informatie delen met collega’s).

Sportfondsen Gooise Meren

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je HBO- student Sportkunde, Sportmarketing of een andere sport gerelateerde opleiding. Je hebt affiniteit en kennis van sport & bewegen en bent vaardig om te communiceren met externe samenwerkingspartners.

Ons aanbod

We bieden een stagevergoeding van €350 bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren

Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “ HBO Stagiair Sportverenigingsondersteuning januari-juni 2022 Gooise Meren Beweegt ”.