Vacature stagiair Communicatie

 
 

Kom jij stagelopen bij Sportfondsen Gooise Meren, een jong en dynamisch sportbedrijf in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 15 personen.

Gooise Meren Beweegt is onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren en draagt bij aan een inclusievere en gezondere samenleving, gezonde en actieve inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is jaarlijks per september / februari op zoek naar:

HBO stagiair Communicatie 3de of 4de jaar (24 – 38 uur)

Wat ga je doen?

  • Meewerken in de totale organisatie binnen het werkveld communicatie (o.a. opstellen en plaatsen van sociale media berichten, opstellen en versturen persberichten, ontwikkelen flyers, bijhouden website, bezoeken van evenementen, kennis en informatie delen met collega’s).
  • Meedenken over de inzet van nieuwe communicatiemiddelen.
  • Foto’s en video’s maken en verspreiden.
  • Organiseren van evenementen en activiteiten (bijv. sportdag of opening fietsseizoen).
  • Onderzoek uitvoeren.

Sportfondsen Gooise Meren

Sportfondsen Gooise Meren is een onderdeel van de Sportfondsen Groep, die vele voorzieningen exploiteert zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Sportfondsen exploiteert in de gemeente Gooise Meren zwembad en sportaccommodatie De Zandzee, De Lunet en gymzalen.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je een 3e of 4e jaars HBO- student Communicatie, Commerciële Economie, Sportkunde, Sportmarketing, Sport Management en Ondernemen of ALO. Je hebt kennis van sport en bewegen en bent vaardig om te communiceren met externe samenwerkingspartners.

Ons aanbod
We bieden een stagevergoeding van €350 bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren
Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “HBO Stagiair [soort stage] en [periode] Gooise Meren”.