Vacature HBO stagiair Communicatie (24 - 38 uur)

 
 

Kom jij stagelopen bij een jong en dynamisch sportbedrijf (Sportfondsen Gooise Meren) in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 15 personen. De communicatieadviseur zal jou begeleiden.

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is per september 2022 op zoek naar:
een 3de of 4de jaar HBO stagiair Communicatie

Wat ga je doen?

  • Meewerken in de totale organisatie binnen het werkveld communicatie (o.a. opstellen en plaatsen van sociale media berichten, opstellen en versturen persberichten, ontwikkelen flyers, bijhouden website, bezoeken van evenementen, kennis en informatie delen met collega’s)
  • Meedenken over de inzet van nieuwe communicatiemiddelen
  • Foto’s en video’s maken en verspreiden
  • Organiseren van evenementen en activiteiten (bijv. sportdag of opening fietsseizoen)
  • Onderzoek uitvoeren

Sportfondsen Gooise Meren
Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze leuke stage ben je een 3e of 4de jaar HBO Communicatie/Commerciële Economie/Sportkunde/Sport, Management en Ondernemen student of je volgt een minor met de richting Sport.

Ons aanbod
We bieden een stagevergoeding van €350,- bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren
Heb je interesse, stuur dan je motivatie en CV naar Laura Hinloopen, l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. 'HBO Stagiair Communicatie Gooise Meren Beweegt 2022'.Voor informatie en vragen kunt je terecht bij: