Vacature MBO stagiair Buurtsportcoach

Kom jij stagelopen bij Sportfondsen Gooise Meren, een jong en dynamisch sportbedrijf in Bussum? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 15 personen.

Gooise Meren Beweegt is onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren en draagt bij aan een inclusievere en gezondere samenleving, gezonde en actieve inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

Sportfondsen Gooise Meren is jaarlijks per september op zoek naar:

MBO Stagiair Buurtsportcoach Jeugd, Volwassenen en Senioren

Wat ga je doen?

  • leren kennen van de doelgroepen: peuters, basisschoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren die een barrière ervaren om te bewegen of aansluiting zoeken in de maatschappij.
  • ondersteunen bij het organiseren en geven van sport- en beweegactiviteiten en evenementen.
  • zelfstandig organiseren van 1 of meerdere buurtsportcoachactiviteiten.
  • in kaart brengen van bestaand sport- en beweegaanbod.

Sportfondsen Gooise Meren

Sportfondsen Gooise Meren is een onderdeel van de Sportfondsen Groep, die vele voorzieningen exploiteert zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Sportfondsen exploiteert in de gemeente Gooise Meren zwembad en sportaccommodatie De Zandzee, De Lunet en gymzalen.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze stage volg je de opleiding Sport en Bewegen op niveau 4 met uitstroom profiel BOS. Je hebt affiniteit met en kennis van sport & bewegen met kinderen, jongeren en volwassenen en senioren, die een barrière ervaren om te bewegen of sporten, ieder met zijn/haar reden (lichamelijk, mentaal, sociaal, cultuur, financieel, vervoer). Je wilt leren om een verbindend persoon te worden die contacten legt en communiceert op verschillende niveaus. Je neemt graag initiatief om nieuwe sport- en beweegactiviteiten op te zetten en je werkt graag toe naar resultaten.

Ons aanbod
Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren
Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “MBO Stagiair Buurtsportcoach Jeugd, volwassenen en senioren Gooise Meren [jaar] ”.