Communicatie adviseur Gooise Meren Beweegt (34 - 38 uur)

 
 

Sportfondsen Gooise Meren

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl.

Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders.

De kernwaarden van Gooise Meren Beweegt zijn: Beweging, Verbinding, Plezier, Maatwerk, Gastvrijheid en Ondernemerschap.

Het team van Gooise Meren Beweegt bestaat uit verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches voor jeugd, volwassenen en senioren, een Jongeren Op Gezond Gewicht regisseur en ondersteunende functies. Het team heeft 13 medewerkers en meerdere stagiairs, totaal 10,4 fte.

Sportfondsen Gooise Meren, is per januari 2022 op zoek naar een energieke en enthousiaste:

Communicatie adviseur Gooise Meren Beweegt (34 - 38 uur)

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de externe communicatie voor het team tiptop geregeld is. Je bent verantwoordelijk voor zowel strategie als de uitvoering. Je bent alert op relevante ontwikkelingen en gaat samenwerkende relaties aan en communiceert extern.

Wat ga je nog meer doen:

• Je stelt een communicatieplan op, bewaakt deze en stuurt het proces intern.
• Kennis opdoen (o.a. onderzoeken, praktijk vb, gesprekken aangaan), adviseren over en aansturen van de juiste inzet van communicatiemiddelen om doelgroepen te informeren en activeren (jonge kind en ouders, kinderen 6 – 12 jaar, jongeren 12-18 jaar, volwassenen en senioren met gezondheidsklachten of die aansluiting zoeken bij de maatschappij).
• Communicatiemiddelen vormgeven, maken en verspreiden binnen de huisstijl (sociale media, website, flyer, promotie materiaal, etc.).
• Produceren van foto’s en video’s van onze activiteiten en bijeenkomsten.
• Positioneren van Sportfondsen Gooise Meren en GMB.
• Aansturen, samenwerken en communiceren met externe dienstverleners (drukker, vormgever, website beheerder, vertaler, etc.).
• Begeleiden van stagiair.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde HBO communicatie opleiding en heb je ervaring in een vergelijkbare functie. Je weet met welke communicatiemiddelen je (een aantal) van de doelgroepen kan informeren en activeren voor deelname aan activiteiten en bijeenkomsten: jonge kinderen 2-6 jaar en ouders, kinderen 6 – 12 jaar, jongeren 12-18 jaar, volwassenen en senioren met gezondheidsklachten of die aansluiting zoeken bij de maatschappij. Je hebt affiniteit met een gezonde leefstijl, sporten en bewegen.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, van Word, Mailchimp en het beheren van websites, bij voorkeur van CMS systeem Bold. Je hebt een flexibele werkhouding en beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wat bieden wij jou?

• Werken in een gezellig team in een leuk bedrijf.
• Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen €2.618,- en €3.135,- bruto per maand (schaal 7 Cao zwembaden).
• 34 - 38 uren per week.
• Zwemmen in Sportcentrum de Zandzee
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Solliciteren

Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Voldoe je aan het gewenste profiel, stuur dan je motivatie en CV vóór 14 januari 2022 naar mevrouw l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “Communicatie adviseur Gooise Meren Beweegt 2022”. We kunnen niet wachten je te leren kennen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van onze selectieprocedure.