Vacatures HBO Stagiair Schoolvoetbal

 
 

Kom jij stagelopen bij een jong en dynamisch sportbedrijf (Sportfondsen Gooise Meren) in Gooise Meren? Onze organisatie is goed bereikbaar per OV en je maakt deel uit van een kleinschalig team van 15 personen. De Projectleider van het Schoolvoetbal zal jou begeleiden en je gaat samenwerken met diversen partners (scholen, verenigingen, diensten).

Gooise Meren Beweegt (onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren) draagt bij aan een gezondere leefomgeving en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij werkt samen met organisaties om inwoners aansluiting te laten vinden bij sport- en beweegaanbod en hun kennis te geven over een actieve leefstijl.

Sportfondsen Gooise Meren is op zoek vanaf februari 2024 naar

2 HBO stagiairs Schoolvoetbal Gooise Meren (16 - 32 uur).


Wat ga je doen?

Je gaat ervaring opdoen als projectmedewerker bij de organisatie van het schoolvoetbal toernooi in Gooise Meren met de onderstaande werkzaamheden (3000 deelnemers):

  • Opzetten, uitwerken en bewaken van het projectplan Schoolvoetbal Gooise Meren 2024;
  • Coördinatie en organisatie van Schoolvoetbal Gooise Meren 2024;
  • Samenwerken en communiceren met externe partners. (bijv. scholen, verenigingen en overige partners omtrent het schoolvoetbaltoernooi);
  • Coördineren van de 7 wedstrijdrondes (woensdagmiddag), waaronder beheren van wedstrijdprogramma’s, verwerken van uitslagen en andere taken;
  • Beheren van de online platform/website van schoolvoetbal;
  • Initiëren, organiseren en voorbereiden van sociaal media berichten rondom schoolvoetbal.

Sportfondsen Gooise Meren
Sportfondsen Gooise Meren is een onderdeel van de Sportfondsen Groep, die vele voorzieningen exploiteert zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra. Sportfondsen exploiteert in de gemeente Gooise Meren zwembad en sportaccommodatie De Zandzee, De Lunet en gymzalen.

Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze stage ben je een HBO- student ALO, Sportkunde, Sportmarketing of een andere sport/evenementen gerelateerde opleiding. Je hebt kennis van sport en bewegen en bent vaardig om te communiceren met externe samenwerkingspartners.

Ons aanbod

We bieden een stagevergoeding van €350 bruto per maand op fulltime basis. Sportfondsen is een leuk bedrijf om voor te werken, met een gezellige sfeer en collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Sportfondsen biedt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Solliciteren

Stuur dan je motivatie en CV naar l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “HBO Stagiair Schoolvoetbal Gooise Meren”.


Voor informatie en vragen kunt je terecht bij: