Over ons

Bekijk de video over de activiteiten van Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt is onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren en werkzaam vanuit Sportaccommodatie de Zandzee.

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving voor medewerkers en inwoners. Sportfondsen Gooise Meren gaat uit van de kracht van het bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Met doelgerichte programma's en (sport) accommodaties vanuit een gestroomlijnde organisatie werken wij samen met maatschappelijke organisaties en andere partners op het brede domein van beweging én welzijn.

Missie

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl.

Visie

Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Wij verbinden en werken samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders. De kernwaarden van Gooise Meren Beweegt zijn Beweging, Verbinding, Plezier, Maatwerk, Gastvrijheid en Ondernemerschap.

In 2017 zijn de buurtsportcoaches in Naarden overgegaan naar Gooise Meren Beweegt en uitgebreid naar een team van dertien medewerkers en meerdere stagiairs per jaar van totaal 10,4 fte.

Ons team bestaat uit verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches voor jeugd en volwassenen en senioren, een JOGG-regisseur, een regisseur Gezonde leefstijl volwassenen & senioren en ondersteunende functies.


Team Gooise Meren Beweegt