Medewerker Sportakkoord en Sportvereniging ondersteuning Gooise Meren (20 uur)

 
 

Sportfondsen Gooise Meren

Sportfondsen Gooise Meren zet zich in voor een vitale omgeving. Zij gelooft in de kracht van bewegen, van mentale uitdaging en in het plezier om dit samen te doen. Gooise Meren Beweegt, JOGG Gooise Meren, Sportcentrum de Zandzee en diverse gymzalen in Bussum zijn onderdeel van Sportfondsen Gooise Meren.

Gooise Meren Beweegt

Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk dat iedereen, jong en oud, op een positieve wijze, samen met anderen, het plezier van sporten en bewegen ervaart en zich bewust is van een gezonde leefstijl. 

Gooise Meren Beweegt draagt bij aan een inclusieve en gezonde samenleving, actieve en gezonde inwoners en toekomstbestendige sportverenigingen. Zij verbindt en werkt samen met diverse organisaties uit het sociaal domein en sport- en beweegaanbieders. 

De kernwaarden van Gooise Meren Beweegt zijn: Beweging, Verbinding, Plezier, Maatwerk, Gastvrijheid en Ondernemerschap. 

Het team van Gooise Meren Beweegt bestaat uit verenigingsondersteuners, buurtsportcoaches voor jeugd, volwassenen en senioren, een Jongeren Op Gezond Gewicht regisseur en ondersteunende functies. Het team heeft 13 medewerkers en meerdere stagiairs, totaal 10,4 fte.

Sportfondsen Gooise Meren, gevestigd tussen Amsterdam, Amersfoort en Utrecht zoekt een:

Medewerker Sportakkoord en Sportvereniging ondersteuning Gooise Meren (20 uur)

Wat ga je doen?

Als medewerker Sportakkoord en Sportvereniging ondersteuning heb je een coördinerende en uitvoerende rol van projecten die voortkomen uit het lokaal Sportakkoord en vereniging ondersteuning. Je wordt aangestuurd door de Coördinator Verenigingsondersteuning.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Projectcoördinatie en - uitvoering, die voortkomen uit het lokaal Sportakkoord. Voorbeelden zijn: inclusief bewegen door GGZ doelgroep/migranten/nieuwkomers/inwoners met beperking, bevorderen van de basis beweegvaardigheden aan het jonge kind 2-6 jaar, trainthe-trainer trajecten aan verenigingstrainers en vrijwilligers, ondersteunen Sportraad)
  • Verenigingen ondersteunen en verbinden met externe partijen ter bevordering van:                - Toekomstbestendig blijven / worden (maatschappelijk actief, faciliteiten trainers, veilig  sportklimaat, toegankelijkheid, ledenbehoud, vrijwilligers, bestuurlijk en financieel).                - Nieuw sport- en beweegaanbod voor specifieke doelgroepen.                                               - Een gezonde sportomgeving.
  • Organiseren van Sportcafé en themabijeenkomsten.• Opstellen en versturen van nieuwsbrief aan verenigingen.
  • Begeleiden van stagiairs.

Wie ben jij?

Om in aanmerking te komen voor deze leuke functie, ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding en heb je al enige ervaring in projectcoördinatie (inzicht in belang van organisatie, draagvlak creëren, mondelinge en schriftelijke communicatie) en in het uitvoeren van sport-, beweeg en gezonde leefstijl projecten (samenwerking creëren en behouden, trainers/vrijwilligers begeleiden, beweeg les geven).

Je bent communicatief en inhoudelijk vaardig zodat je in staat bent om je snel te ontwikkelen tot een zelfstandig gesprekspartner voor verenigingsbestuurders, trainers en leden over  toekomstbestendig blijven en worden van de vereniging.

Je hebt ervaring in het begeleiden van trainers / vrijwilligers ter verbetering van de sport- en beweeglessen en in het geven van gevarieerde sport- en beweegactiviteiten aan Jeugd en/of volwassenen en senioren.

Je hebt een flexibele werkhouding, je kan goed omgaan met in- en externe veranderingen en je bent bereid te werken in de avonduren.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gezellig team in een leuk bedrijf.
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen €2.600,- en €2.880,- bruto per maand (schaal 6 Cao zwembaden).
  • 20 uren per week.
  • Ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature en voldoe je aan het gewenste profiel, stuur dan je motivatie en CV vóór 20 mei naar mevrouw l.hinloopen@sportfondsen.nl o.v.v. “Medewerker Sportakkoord en Sportvereniging ondersteuning Gooise Meren 2021”.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van onze selectieprocedure