Beweegaanbod volwassenen en senioren

In onze online beweegbrochure staat een groot en variabel aanbod aan sport- en beweegactiviteiten  voor volwassenen en senioren in Gooise Meren. Wil je graag bewegen, maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is? Raadpleeg gratis deze brochure!

NB! Deze brochure is gemaakt voor de periode 2022/2023. Inmiddels zitten we alweer in het jaar 2024. Het kan dus zijn dat de informatie in de brochure verouderd is. Informeer daarom altijd eerst even bij de desbetreffende vereniging of tijden en tarieven nog actueel zijn. 
Momenteel denkt het team van Gooise Meren Beweegt na over de vorm van een nieuwe beweegbrochure. Voor alle lopende activiteiten & events van Gooise Meren Beweegt kijk je in onze agenda.

Hoe bekijk je de beweegbrochure?
Door naar beneden te scrollen op deze pagina kan je de beweegbrochure op de site bekijken. Je kan ook op onderstaande blauwe balk klikken. Dan open je de online brochure in een nieuw scherm. Wanneer je in de brochure naar beneden scrollt kom je terecht bij de inhoudsopgave. Het beweegaanbod in Gooise Meren is opgedeeld in de volgende plaatsen: 

Door op jouw plaats te klikken kom je direct terecht bij de beweegactiviteiten in jouw buurt! Ook kan je aan de rechterzijde op de blauwe tabbladen klikken.

Bekijk de online beweegbrochure (2022/2023) - PDF

Beweegbrochure 2022/2023


Brochure ophalen
Een exemplaar in huis hebben van de nieuwe beweegbrochure? Deze is gratis af te halen op verschillende openbare locaties in Muiden (De Kazerne), Muiderberg (De Rijver), Naarden (De Lunet) en Bussum (De Zandzee). 

Sporten met een beperking
Beweegaanbod voor volwassenen en senioren met een beperking is te vinden bij Uniek Sporten.

Vind sportclubs & sportaanbod bij jou in de buurt
Sportclubs en sport- en beweegaanbod bij jou in de buurt is ook te vinden bij Sport.nl.