Nieuws:

Zonnige afsluiting Ommetje Cup 2022

Woensdagochtend 9 maart sloten Buurtsportcoach Joost en de Ommetje Cup deelnemers deze activiteit gezellig af met een eindwandeling en een bakje koffie bij Restaurant Heidezicht. Joost: “De afgelopen twee maanden hebben deze toppers zich in het zweet gewerkt in strijd om de Ommetje Cup wisselbeker! Ik wil alle teams bedanken voor hun inzet én enthousiasme. Ik heb van jullie genoten, dank jullie wel!"

Ommetje Cup
Door de coronamaatregelen in de afgelopen periode zochten wij als Gooise Meren Beweegt een activiteit die altijd door kon gaan. Een activiteit waar de mensen binnen hun eigen planning aan deel konden nemen. Zo ontstond de Ommetje Cup! Door in januari en februari dagelijks wandelingen van 20 minuten te maken scoorden de deelnemers punten voor hun team.

Knappe prestatie
Het winnende team wandelde maar liefst 4.591 punten bij elkaar; een hele knappe prestatie! Met dit mooie puntenaantal mochten zij de Ommetje Cup wisselbeker in ontvangst nemen. Ook andere deelnemers vielen in de prijzen. Door bovenaan te eindigen binnen hun team, wonnen zij een Gooise Meren Beweegt strippenkaart waarmee ze deel kunnen nemen aan onze activiteiten. Tot slot hebben wij alle deelnemers blij mogen maken met een Ommetje Cup medaille!

Nationale Diabetes Challenge
Enthousiast geworden? Op 4 mei start de Nationale Diabetes Challenge. Kijk voor meer informatie op www.nationalediabeteschallenge.nl en meld je aan!