Nieuws:

Wethouders Luijten en Hendriks nemen nieuwe beweegbrochure in ontvangst

Start fietsseizoen verloopt smoothie!

Buurtsportcoach Jeffrey Loa van Gooise Meren Beweegt overhandigde vanmorgen tijdens de start van het fietsseizoen de nieuwe beweegbrochure voor volwassenen en senioren aan wethouders Alexander Luijten en Geert-Jan Hendriks. Natuurlijk kwamen beide wethouders ook nog in actie op onze Blender Bikes. Hiermee trapten zij een heerlijke en gezonde smoothie bij elkaar.

Wethouder Luijten: "Goede publicatie om mensen wegwijs te maken in het hele grote aanbod dat we met z'n allen hebben en waar jullie zo goed de weg in wijzen. Mooi om op die manier een aantal mensen voor wie dat misschien niet altijd voor de hand ligt aan het bewegen te krijgen en te houden. Hartstikke goed dat mensen op deze manier blijven bewegen, gezond en fit blijven. Dank voor het initiatief en hopelijk gaan veel mensen er gebruik van maken."

Handig overzicht beweegactiviteiten Gooise Meren
In de nieuwe beweegbrochure staat een groot en variabel aanbod aan beweegactiviteiten in Gooise Meren. Wil je graag bewegen, maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is? Raadpleeg gratis de brochure!

Voor elk wat wils
De beweegactiviteiten in de brochure komen vanuit verschillende soorten organisaties; denk hierbij aan sportverenigingen, beweegaanbieders maar ook zorggerelateerde partijen. Van gymnastiek voor ouderen en verschillende varianten van wandelen, zwemmen en fietsen tot het walking voetbal. Voor elke doelgroep is er passend aanbod aanwezig. Voor mensen met een beperking is er aanbod op maat. Ook staan er twee speurtochten in de nieuwe brochure: een wandel- en fietsspeurtocht.

Overhandiging tijdens start fietsseizoen
De overhandiging van de nieuwe brochure vond plaats tijdens de start van het fietsseizoen 2022. Vanuit zowel Muiderberg, Naarden als Bussum vertrokken Buurtsportcoaches Joost, Annerike & Anouck met een groep enthousiaste fietsers voor een mooie tocht door de omgeving. Onze regisseur Gezonde Leefstijl voor volwassenen en senioren Miek van Setten en Buurtsportcoach Jeffrey stonden met de nieuwe Blender Bikes op het plein voor het gemeentehuis in Bussum. Hier konden sportievelingen hun eigen smoothie bij elkaar trappen. 

Brochure ophalen
Een exemplaar in huis hebben van de nieuwe beweegbrochure? Deze is vanaf woensdag 13 april ook gratis af te halen op verschillende openbare locaties in Muiden(De Kazerne), Muiderberg (De Rijver), Naarden (De Lunet) en Bussum (De Zandzee). Je kunt de brochure ook digitaal doorbladeren op deze site.