Nieuws:

Samen brengen we 60-plussers uit Gooise Meren in beweging tijdens de OldStars VitaliteitSpelen

Om de fysieke en sociale voordelen van bewegen voor 60-plussers extra onder de aandacht te brengen organiseert Gooise Meren Beweegt in samenwerking met BFC Bussum, Mixed Hockey Club Muiderberg en NVC Naarden diverse activiteiten tijdens de Nationale Beweegweek voor Ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.

In deze week van 16 tot en met 20 mei kunnen 60-plussers bij bovengenoemde locaties toegankelijke en functionele groepslessen volgen onder leiding van de buurtsportcoaches. Alle deelnemers kunnen tijdens de lessen op hun eigen niveau werken aan conditie, kracht, balans en coördinatie. Lekker buiten op de velden van de verenigingen en ook een spelonderdeel zal niet ontbreken.

Groepslessen tijdens de Nationale Beweegweek voor Ouderen
• Dinsdagochtend: 10.00 – 11.00 uur – BFC Bussum, Meerweg 63
• Woensdagochtend: 10.00 – 11.00uur – Mixed Hockeyclub Muiderberg, Gerard Doulaan 2a
• Donderdagochtend:10.30 – 11.30 uur – NVC Naarden, Amersfoortsestraatweg 14

Activiteit gymnastiekvereniging Keizer Otto
Ook Gymnastiekvereniging Keizer Otto zet haar deuren tijdens de Nationale Beweegweek voor Ouderen open voor nieuwsgierige inwoners die liever binnen willen bewegen. Na een goede warming-up volgt een deel sport & spel waar verschillende sporten en hun techniek centraal staan. Ook is er aandacht voor bewegen op muziek, een kracht/conditieparcours, balans- en cardiotraining en stretch- en ontspanningstechnieken.
• Maandagavond 16 mei: 19.00 -20.00 uur – Gymzaal Huizerweg, Bussum
• Dinsdagavond 17 mei: 19.30 -20.30 uur – Gymzaal De Zwaaier, Naarden
• Woensdagmiddag 18 mei: 13.00 – 14.00 uur – Gymzaal de Kroon, Naarden
Meer informatie: www.keizerotto.nl. 

OldStars Sport bij Atletiekvereniging AV Tempo
Atletiekvereniging AV Tempo start per 1 juni met een eigen Old Stars Sportprogramma op en rond hun atletiekbaan. De Bussumse vereniging organiseert hierover een informatieochtend op woensdag 25 mei. Meer informatie opvragen kan door een mail te sturen naar oldstars@avtempo.nl.

Meer informatie OldStars VitaliteitSpelen
Kijk voor meer info en een compleet overzicht van alle landelijke activiteiten op de site van de OldStars VitaliteitSpelen. Hier kan je ook jouw vereniging aanmelden voor een activiteit.