Nieuws:

Record aantal teams bij schoolvoetbaltoernooi groepen drie & vier

Sportief entertainment tijdens schoolvoetbaltoernooi groepen 3 & 4
Sportief entertainment tijdens schoolvoetbaltoernooi groepen 3 & 4

Woensdag 15 juni sloten de groepen drie en vier van alle basisscholen uit Naarden en Bussum het schoolvoetbaltoernooi Gooise Meren 2022 zonnig af met onderlinge wedstrijden. Nog niet eerder namen zoveel groepen drie & vier deel aan dit toernooi.

“Een hele organisatie, maar het resultaat mag er zijn!” Aan het woord Buurtsportcoach Sidney van Gooise Meren Beweegt. “Het was de vierde keer dat we het schoolvoetbaltoernooi organiseerden in de Gemeente Gooise Meren. Deze afsluitende dag voor de groepen drie en vier organiseerden we ook al eerder, maar dan veel kleinschaliger. Maar liefst 61 teams deden dit toernooi mee. Dat zijn zo’n 600 enthousiaste kinderen die op deze zonnige dag ook nog eens aangemoedigd werden door ouders, zussen, broers, opa’s en oma’s. Het terrein van NVC was dan ook gezellig gevuld. Omdat er zoveel teams waren hebben we naast de wedstrijden ook een springkussen, een dribbel sprint parcours en een 3 in 1 pannaveld geregeld. Al met al een supergeslaagde sportieve dag, die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is!”

Winnende teams
De volgende teams vielen in de prijzen en namen de gewonnen bekers trots mee naar school:

Meisjes:
1e Emmaschool MF-2
2e Godelinde MF-3
3e Godelinde MF-2
4e Emmaschool MF-1

Jongens
1e Emmaschool JF-1
2e J. Daltonschool JF-3
3e Calsschool JF-1
4e J. Daltonschool JF-2

Schoolvoetbaltoernooi Gooise Meren
Tussen 2 maart en 11 mei organiseerde Gooise Meren Beweegt het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen vijf tot en met acht van alle basisscholen in de gemeente Gooise Meren. Dit vond plaats op de velden van voetbalverenigingen BFC, NVC en SC Muiderberg. Meer dan 3.000 leerlingen deden mee. De teams werden ingedeeld in vier categorieën (jongens 5/6 en meisjes 5/6, jongens 7/8 en meisjes 7/8). Uit al deze teams mocht uiteindelijk één team per categorie zich winnaar noemen. Voor de groepen drie en vier werd een onderling toernooi georganiseerd.