Nieuws:

"We komen zeker terug!" - Enthousiaste kinderen en ouders bij Peuter Kleuter Beweegfestijn

Een gymzaal vol enthousiaste peuters en kleuters die niet stil konden blijven zitten. Dát hoefde gelukkig ook niet tijdens het Peuter Kleuter Beweegfestijn afgelopen dinsdag in Sportcentrum De Lunet in Naarden. Tijdens dit leukste event voor peuters en kleuters konden zij lekker bewegen en leren ontdekken. Kortom: het werd een gezellige en sportieve ochtend met veel blije kindjes én ouders.

Buurtsportcoach Claudia Niewöhner organiseerde het festijn, dat als doel heeft het beweegplezier van peuters en kleuters te stimuleren. Claudia: “Deze ochtend stond geheel in het teken van bewegen met je peuter of kleuter en allerlei soorten mogelijkheden daarin. Tijdens deze instuif mochten kinderen gratis allerlei beweegvormen uitproberen, zoals bijvoorbeeld gym, judo, rugby en dansen. Aan het einde van het evenement kregen alle aanwezige peuters en kleuters oefeningen mee, die ze ook thuis kunnen doen. Daarnaast kregen ouders een lijst mee met al het beweegaanbod voor peuters en kleuters in de buurt. Kortom een sportief en informatief beweegfestijn. Met lekker bewegen kan je tenslotte niet vroeg genoeg beginnen!”

Meer dan bewegen
Naast de verschillende sporten waren ook Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiderberg & Muiden en JOGG (gezonde jeugd gezonde toekomst) aanwezig met interessante informatie en natuurlijk ook vragen te beantwoorden.

Het Peuter Kleuter Beweegfestijn 2022 werd mede mogelijk gemaakt door: Gooise Meren Beweegt, Sportfondsen Gooise Meren, Sportcentrum De Lunet, Balletschool Cabriole, Rugby Club ’t Gooi, Judoschool van der Hoek, JOGG, SKBNM en Happy Gym.