Nieuws:

Nationale Diabetes Challenge Gooise Meren

Meer bewegen en een gezondere leefstijl aannemen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Nationale Diabetes Challenge 2022 in Gooise Meren! Net als vorig jaar organiseert Gooise Meren Beweegt deze challenge in Naarden en Bussum.

Nationale Diabtes Challenge Gooise Meren 2022
Nationale Diabtes Challenge Gooise Meren 2022

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding in je eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is goed voor je gezondheid en diabetes. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Iedereen is welkom; met óf zonder diabetes.

Na een succesvolle Nationale Diabetes Challenge in 2021, zijn wij als Gooise Meren Beweegt dit jaar opnieuw organisator van deze fantastische wandelchallenge; schrijf je snel in en doe mee!

Wanneer gaan we wandelen?
Op 4 mei start de eerste wandeling. Uiteraard houden we rekening met jouw wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3 en 5 kilometer. Afhankelijk van de groep kunnen deze afstanden afwijken. Er zal twee keer in de week een begeleide wandeling zijn; 

Inschrijven
Hoe doe je mee? Ga naar het inschrijfformulier en meld je aan voor de Nationale Diabetes Challenge in Bussum en Naarden! We kijken ernaar uit met jou op pad te gaan.

Feestelijke afsluiting
Eind september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging! Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zal deze afsluiting landelijk of lokaal zijn.

Informatiebijeenkomst Nationale Diabetes Challenge 2022
Ben je nog niet overtuigd, heb je moeite met aanmelden of heb je behoefte aan meer informatie over deze activiteit? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst!

Wij voorzien je graag van meer informatie op één van onderstaande data:

Klaar voor de start
Wij hopen dat je na deze bijeenkomst voldoende bent ingelicht om vervolgens in mei te starten met dit programma. Ook kun je hier terecht voor eventuele vragen. Na afloop van deze bijeenkomst heb je ook de mogelijkheid om je meteen aan te melden.