Nieuws:

Maak je eigen smoothie op onze nieuwe Blender Bikes!

Heerlijk in beweging op de fiets en tegelijkertijd een overheerlijke smoothie maken? Dát kan met onze spiksplinternieuwe Blender Bikes!

Een zelfgemaakte smoothie terwijl je fietst
De Blender Bike is een hometrainer waarmee je zelf smoothies maakt. Op de hometrainer zit een blender aangesloten. Terwijl je trapt zet je de hakmolen van de blender in beweging en maak je dus je eigen gezonde smoothie; met fruit en/of groenten. De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos. De fiets kan zo aangepast worden dat deze zowel geschikt is voor kinderen als voor volwassenen.

Samenwerking Hilversum en Blaricum/Eemnes
Dankzij een samenwerking met Team Sportservice 't Gooi en Sportief en Gezond BEL hebben we deze Blender Bikes aan kunnen schaffen. De JOGG-Regisseurs deden alvast een testrondje op de Blender Bikes en zijn heel enthousiast. Wil jij ook een keer al fietsend je eigen smoothie maken? Houd onze events dan in de gaten op onze site en/of socials. De Bikes zijn daar binnenkort zeker terug te vinden; in ieder geval tijdens de opening van het Fietsseizoen op woensdag 13 april.

Smoothie ideeën
Kan je niet wachten en heb je nu al zin in een lekkere en gezonde smoothie? Onze eigen JOGG-Regisseur Miek deelt graag onderstaand smoothie ideeën. Denk eens aan de volgende combinaties:

Eet/Drink smakelijk!