Nieuws:

Eerste editie SummerVibes zonnig van start

“Het is heel leuk, maar ook wel warm. Ik houd mezelf koel door water over mijn hoofd te gooien.” De kinderen die deelnemen aan de eerste SummerVibes editie zijn enthousiast! In de maand augustus organiseert Gooise Meren Beweegt in samenwerking met Versa Welzijn deze activiteit maar liefst vier keer; in Bussum, Muiderberg, Naarden en Muiden. Buurtsportcoach Claudia van Gooise Meren Beweegt: “Wij organiseren dit in de zomervakantie om kinderen lekker te kunnen laten sporten. Bijvoorbeeld voor kinderen die niet op vakantie gaan of minder middelen hiervoor hebben. Maar natuurlijk ook om in beweging te blijven. Superleuk om deze activiteiten te doen met deze kids!”

“Over de kop en lekker beuken”
Op de vraag wat de kinderen tot nu toe het leukst vinden vallen vooral het Bubbel voetbal en het volleybal in de smaak. “Met Bubbel voetbal ging ik vaak over de kop en kan je lekker beuken,” zegt een van de jongens. Een meisje vertelt dat ze heel vaak bijna won met volleybal: “Ik bleef steeds met nog iemand over, maar dan miste ik op het laatst net de bal.” Een ander meisje roept tijdens de picknick blij: “Ik heb heel veel zin om te gamen vanmiddag. Dat is mijn hobby.” Een van de jongere kinderen vindt het pijl en boog schieten het minst leuk: “Het is moeilijk om vast te houden en ook nog te schieten. Ik heb zin om straks te gamen.“ Bij een aantal van de deelnemers staat zwemmen later deze zomervakantie ook nog op het programma dankzij de aantrekkelijke SummerVibes combideal. “Binnenkort ga ik lekker naar de Zandzee, want ik heb er ook nog een zwemkaartje bij gekregen.”

Bubbel voetbal & volleybal
Bubbel voetbal & volleybal

Claudia: “Volgens mij hebben de kinderen het naar hun zin. We organiseren dit natuurlijk voor hen. Dus dat is het belangrijkst. Niet alles is voor iedereen even leuk. Dat heb je natuurlijk altijd. Maar zo gaan we de zaal in om te gamen. Daar houden veel kids van, dus dat komt wel goed vandaag.”

Datum, locaties & kosten SummerVibes
Gooise Meren Beweegt organiseert SummerVibes nog drie keer in de maand augustus voor kinderen tussen de 6 – 12 jaar. Lees alle ins & outs over SummerVibes en hoe je je zoon en/of dochter aan kan melden.