Buurtsporthuis bij BFC

 
 

Vanaf 1 september 2020 start er een nieuw Buurtsporthuis in de gemeente Gooise Meren. Volwassenen uit de buurt, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sportieve activiteiten met een sociaal tintje. De activiteit word aangeboden onder leiding van Buurtsportcoach Joost in combinatie met voetbalvereniging BFC.

Het Buurtsporthuis richt zich op volwassenen buurtbewoners die sportief bezig willen zijn in een ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van de Buurtsportcoach vinden allerlei beweegactiviteiten plaats waar u op uw eigen niveau aan mee kunt doen. Deze beweegactiviteiten bestaan uit een uitgebreide warming up, functionele oefeningen voor kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen en verschillende spelelementen. Tijdens deze ochtend gaat het vooral om bewegen en gezellig samen zijn.

Locatie en kosten

U vindt het Buurtsporthuis op het sportpark van voetbalvereniging BFC aan de Meerweg 63, 1405 BD te Bussum. Het liefst hebben wij dat u op de fiets of lopend komt, maar parkeren met de auto is ook mogelijk.

Elke dinsdag van:

09.45 - 10.00 uur vrije inloop

10.00 - 11.00 uur beweeg moment

11.00 - 11.30 uur koffie/thee drinken

Deelname in de maand september is gratis, inclusief een kop koffie/thee.