Uitreiking sportboekje

Uitreiking sportboekje

Inleiding

Uitreiking sportboekje aan basisschooljeugd

In de week van 15- 20 april ontvangen meer dan 6000 leerlingen van het basisonderwijs uit Gooise Meren een sportboekje op school. Leerlingen kunnen zich via de website www.gooisemerenbeweegt.nl opgeven voor gratis kennismakingslessen. Op vrijdag 12 april overhandigt Wethouder Sport Alexander Luijten het eerste boekje aan kinderen van basisschool De Hoeksteen.

 

Aanbod

Vanaf 23 april hebben alle leerlingen uit het basisonderwijs de mogelijkheid zich in te schrijven voor een sport bij sportaanbieders in de gemeente Gooise Meren. De eerste kennismakingslessen starten op 6 mei en lopen door tot en met het najaar. Ben je op zoek naar een nieuwe sport of wil je kennismaken met een andere sport? Dansen, peutergym, volleybal, basketbal, judo, korfbal en verschillende vormen van G-sport (o.a. voetbal en zwemmen) zijn een greep uit het diverse aanbod. Of maak kennis met rope skipping, yoga of voetbal.

 

Uitreiking 1e brochure

Op vrijdag 12 april overhandigt Wethouder Sport Alexander Luijten het eerste boekje aan kinderen van De Hoeksteen. De uitreiking vindt plaats bij HCAW tijdens de Koningsspelen van de school. Voor kinderen biedt het sportaanbod een unieke mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten.

 

 

Foto Album

uitreiking sportboekje