Opening Fietsseizoen

Opening Fietsseizoen

Inleiding

 

BURGEMEESTER OPENT FIETSSEIZOEN MET BUURTSPORTCOACHES 

Afgelopen woensdag, 27 maart, stapten 50 senioren vol enthousiasme op de fiets. De buurtsportcoaches Caroline Kempkes, Sebastiaan Dutman en Olga Spil, ontvingen de deelnemers om 10:00 uur bij een van de drie startlocaties. In De Palmpit in Bussum, De Rijver in Muiderberg en De Lunet in Naarden genoten de deelnemers eerst van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Aanbod

Om 10:30 uur vertrokken de fietsers voor een prachtige route van zo’n 20 km. Het zonnetje scheen en de sfeer onder de deelnemers was goed. Vrolijk en enthousiast bereikten alle deelnemers rond 12:00 uur de lunchlocatie, Het Dek van Scouting Olav in Naarden. Hier stond een complete lunch met vers belegde broodjes en een heerlijke zelfgemaakte pan tomatensoep klaar. Ook de burgemeester van Gooise Meren, Han ter Heegde, fietste gezellig een stukje op met de deelnemers. Na de lunch gaf de burgemeester een speech en opende daarmee officieel het fietsseizoen voor alle inwoners van de gemeente Gooise Meren. Na de speech was het tijd voor nog meer vermaak. Er stonden drie culturele activiteiten op het programma, georganiseerd door Vereniging Vestingstad Naarden. De deelnemers konden kiezen uit een stadswandeling, een rondleiding in het voormalig Stadhuis en het beklimmen van de toren van de Grote Kerk in Naarden. Rond 14:30 uur kwamen de deelnemers voor de laatste keer samen bij Het Dek. Na het afscheidswoord van Caroline Kempkes was het tijd om terug te fietsen.

‘Het was een prachtig dag, vol enthousiaste mensen. Wat een toppers zijn het!’ aldus buurtsportcoach Olga Spil. Vanaf de maand mei start een nieuwe fietsgroep. Iedere derde woensdag van de maand vertrekt buurtsportcoach Caroline Kempkes om 10:00 uur bij De Lunet in Naarden. Ook in Bussum en Muiden zijn plannen voor een fietsgroep. U kunt hier vrijwillig en zonder kosten aan deelnemen. Houd onze website gooisemerenbeweegt.nl in de gaten.

Wij wensen iedereen een mooi fietsseizoen en veilige kilometers toe.

 

DEZE GEWELDIGE DAG IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE VOLGENDE SPONSOREN:

Scouting Olav, Vesting Vereniging Stad Naarden, Sportfondsen Gooise Meren, Wijkpost De Schakel, Stihevu, Smorre Catering, Sportfondsen De Lunet, Wijkcentrum De Palmpit, Bibliotheek Muiden, Stadspromotor Naarden Saskia Simons.

Foto Album

Startlocatie De Lunet in Naarden
Startlocatie De Palmpit Bussum
Lunch locatie Het Dek van Scouting Olav Amsterdamsestraatweg 1 Naarden-Vesting
Startlocatie Muiden / Muiderberg
Foto bij Opening Fietsseizoen
Burgemeester altijd op de fiets -> goed voorbeeld : -)
fietsroute vanuit Naarden
Fietsroute vanuit Bussum
Foto bij Opening Fietsseizoen
Gezellige lunch bij Het Dek
Wachten op de vrijwilligers van Vereniging Vestingstad Naarden voor de middagactiviteiten
Foto bij Opening Fietsseizoen
Foto bij Opening Fietsseizoen
Vanaf de toren van de Grote Kerk
Foto bij Opening Fietsseizoen