Uitslagen

Inleiding

Laatste nieuws: Toernooi 27-03

Om de beste 6 nummers 3 te bepalen van de poule standen Meisjes D heeft de uitslagentool een unieke situatie geconstateerd.

Rehoboth MD 2 en Hoeksteen MD3 uit Poule G zijn gelijk geëindigd in de poule met exact hetzelfde aantal punten, doelsaldo, doelpunten voor en doelpunten tegen. Ook het onderlinge resultaat geeft door het gelijke spel helaas geen uitslag. Het vaststellen van deze nr 3 is in zijn geheel van belang aangezien de 6e plaats voor het behalen voor beste nummers 3 nog op het spel staat.

 

In Poule F is de Juliana Brandsma MD 2 ook geëindigd met exact hetzelfde aantal punten, doelsaldo, doelpunten voor en doelpunten tegen en deze ploegen strijden jullie om de laatste beschikbare plaats van de nummers 3 voor de vervolgronde.

 

De organisatie wil graag aan de scholen het volgende voorstellen om deze laatste plaats in te vullen.

Eerst dient de nummer 3 van poule G vastgesteld te worden door strafschoppen, de winnaar van deze strafschoppen serie gaat het opnemen tegen de Juliana Brandsma MD2 om 1 plek in de vervolgronde.


Wij willen voorstellen deze strafschoppenreeksen te laten nemen voorafgaande aan het volgende toernooi op woensdag 10 april.

Helaas ontkomen wij er niet aan deze strafschoppen te laten plaats vinden op de volgende tijdstippen:

 

Woensdag 10 april (locatie volgt zsm)

12.40 uur strafschoppen: Rehoboth MD 2 - Hoeksteen MD 3 (X)

12.50 uur strafschoppen:  Winnaar wedstrijd X - Juliana Brandsma MD2 (Y)

Winnaar van de wedstrijd van 12.50 uur speelt vanaf 13.00 uur mee in de vervolgronde.

 

Meer informatie: Organisatie schoolvoetbal 06-54623551

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitslagen schoolvoetbaltoernooi 6 maart vind je onder downloads.

Downloads