In Balans weer een succes

In Balans weer een succes

Inleiding


Alle deelnemers aan de valpreventiecursus In Balans zijn vandaag geslaagd en hebben hun diploma van Buurtsportcoach Caroline in ontvangst mogen nemen. Allemaal lieten ze na 13 weken samen in beweging te zijn geweest verbeteringen zien in uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid en uiteraard balans. Dit wordt twee keer tijdens de cursus gemeten: aan het begin en aan het eind van de cursus.

Deze cursus is een bewezen effectieve valpreventiecursus van VeiligheidNL. 

Met het beweegprogramma In Balans kan een enorme verbetering van spierkracht en evenwicht bereikt worden. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. Deelname aan de cursus In Balans maakt dat u letterlijk steviger in uw schoenen staat. Bovendien verbetert de algehele conditie, zodat een actiever dagelijks leven binnen handbereik komt.

De groepscursus bestaat uit voorlichting, groepsgesprekken en trainen van vaardigheden gericht op het verminderen van de bezorgdheid om te vallen.

Aanbod

Bent u benieuwd wanneer een eerstvolgende cursus gaat starten? Neem contact op met Buurtsportcoach Caroline of kijk in de Evenementen Agenda op onze website.

 

Contact

Buurtsportcoach Gooise Meren - Sportfondsen Gooise Meren
Caroline Kempkes
E-mail: c.kempkes@buurtsportcoachgooisemeren.nl