Fitheidstest zeer geslaagd

Fitheidstest zeer geslaagd

Inleiding

Met een opkomst van 90% kijken de Buurtsportcoaches Gooise Meren tevreden terug op een geslaagde Fitheidstest afgelopen zondag 20 januari. Vele inwoners van Naarden van 67 jaar en ouder kwamen benieuwd naar hun fitheid naar De Kroon in Naarden.

Aanbod

Bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker werden gemeten en aansluitend spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en balans. “Ondanks dat het best intensief is, is het gewoon een hele leuke dag. Ik ben blij dat ik gegaan ben. Vooral van mijn balans schrok ik best wel, maar daar blijkt gelukkig wat aan te doen”, liet een deelnemer weten. “Naarmate de leeftijd vordert, wordt alles ieder jaar een beetje minder.” vertelt Buurtsportcoach Caroline en de organisator van deze dag. “Je moet steeds meer moeite doen om op niveau te blijven”.
 
BEWEEGPROGRAMMA's
Eind januari starten diverse beweegprogramma’s om fit en vitaal of beter in balans te blijven. Zo start dinsdag 29 januari een bewezen effectief valpreventieprogramma van Veiligheid.nl, In Balans en twee 12-wekelijkse cursussen: De cursus Wandel je weer Fit (start woensdag 30 januari) en de cursus Sportief weer Actief door sport & spel (dinsdag 29 januari). Kijk op de website www.gooisemerenbeweegt.nl of meld u aan via tel. 06-1615 8131. (Flyers zijn te vinden in de downloads onderaan deze pagina, klik op de afbeelding.)
 
De Fitheidstest werd georganiseerd door de buurtsportcoaches, in samenwerking met gemeente Gooise Meren, GTV Keizer Otto, Fysiopraktijk Paul Klaver, Wijkcoaches Naarden van Versa Welzijn, wijkverpleegkundigen van Amaris Zorggroep en Vivium Zorggroep, Huisartsenpraktijk Keverdijk, Sportfondsen Gooise Meren, Fysiotherapie Naarden en natuurlijk Buurtsportcoach Caroline Kempkes.

Contact

Buurtsportcoach Gooise Meren - Sportfondsen Gooise Meren
Caroline Kempkes
E-mail: c.kempkes@buurtsportcoachgooisemeren.nl
Telefoon: 06-16158131

Foto Album

De Reik-test begeleid door Anke van GTV Keizer Otto.
Foto bij Fitheidstest zeer geslaagd
Wendy Sickens' stoelmassages waren zeer geliefd bij de deelnemers :-)
Balans test begeleid door Cindy Pickkers van Paul Klaver en Yolanda van GTV Keizer Otto.
Prachtige gymzaal De Kroon in beheer bij GTV Keizer Otto aan de Meerstraat 88 in Naarden.
Hand-Oog coördinatie test begeleid door Els van GTV Keizer Otto.

Downloads

Bestand downloaden
Bestand downloaden
Bestand downloaden