Open dag Honk- en Softbal

Open dag Honk- en Softbal

Inleiding

OPEN DAG HONK- EN SOFTBAL

Op zondag 6 januari, de laatste dag van de Kerstvakantie, organiseert HCAW weer een Open Dag voor de jeugd. Jongens en meisjes in de leeftijd van vijf tot tien jaar zijn, samen met hun ouders, van 13.00 tot 15.00 uur welkom in de trainingszaal van HCAW om te komen kennismaken met honk- en softbal.

Aanbod

Zondag 6 januari.

Voor jongens en meisjes van 5 - 10 jaar.

PROBEER EENS WAT ANDERS DAN VOETBAL of HOCKEY!

BeeBall Clinic
Tijdens deze Open Dag verzorgt HCAW in de eigen trainingshal met diverse trainers een leuke Beeball Clinic. De kinderen krijgen op speelse wijze vang-, gooi- en slagtechnieken aangeleerd, maar het gaat om het ervaren van spelplezier en sportiviteit. En het is weer eens wat anders dan voetbal of hockey!

Wat is Beeball?
Beeball is de voorloper van het echte honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Beeball is een leuk, stoer en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen. Beeball kan bij HCAW gespeeld worden door kinderen in de leeftijd van vijf tot tien jaar.

6 jan - sportpark "Rob Hoffmann Vallei"

Datum Tijd
6 jan 13:00 tot 15:00 uur

Contact

Voor meer informatie:
E-mail: beeball@hcaw.nl
Website: www.hcaw.nl/2018/11/09/open-dag-beeball/