Zaal Sport Muiderberg

Aanbod

TOTAL BODY WORKOUT
Total Body Workout ie een mengeling van krachttraining en conditietraining voor volwassenen. Alle spiergroepen worden aangepakt tijdens deze groeplessen. Een Total Body Workout om je "core" sterker te maken. TBW is voor iedereen die vindt dat hij of zij iets aan zijn conditie kan doen. Het is zwaar als je zelf wilt. Deze lessen zijn voor mannen en vrouwen.

Maandagavond 20:00-21:00 uur
Woensdagavond 20:00-21:00 uur

BODY IN SHAPE
Bij body in shape wordt beperkt gebruik gemaakt van gewichten en andere attributen. Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden en voor mannen en vrouwen.

Dinsdagochtend 09:15-10:15 uur

SENIOREN GYM
Een speciaal uur voor senioren. De trainer stemt de lessen goed af op de mogelijkheden van de (wat) oudere sporters. Deze lessen zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen.

Dinsdagochtend 10:20-11:15 uur


BOOTCAMP
De bootcamp is voor mensen die altijd een goede conditie gehad hebben, maar vinden dat er meer aandacht gegeven moet worden aan het actief houden van de verschillende spieren. Deze lessen zijn voor mannen en vrouwen.

Woensdagavond 19:00-20:00 uur

SKIFIT
Zaalsportclub Muiderberg biedt de mogelijkheid om je voor te bereiden op de wintersport. De Skifit lessen worden van november tot maart gecombineerd met de Bootcamp.

Woensdagavond 19:00-20:00 uur

CONDITIETRAINING
Bij de lessen conditietraining wordt er gewerkt aan alle spieren, in steeds een ander circuit van oefeningen. De zwaarte van de oefeningen wordt voor iedere sporter individueel aangepast. De conditietraining wordt gegeven met toestellen, grondoefeningen en andere attributen (gewichten, ballen, elastieken en dergelijke). Het uur begint met een grondige warming-up, en sluit af met verantwoorde cooling down en rek- en strekoefeningen. Deze lessen zijn voor mannen en vrouwen.

Donderdagavond 20:00-21:00 uur

VOLLEYBAL
Eenmaal per week wordt er ruimt anderhalf uur getraind en gespeeld met een enthousiaste groep spelers. Deze lessen zijn voor mannen en vrouwen

Donderdagavond 21:15-23:30 uur

Contact

Zaalsport Muiderberg
Vera van Etten
Nienhuis Ruyskade 26
1399HH Muiderberg
Website: www.zaalsportclub.nl/sportaanbod/rooster

Zaalsport Muiderberg
E-mail: voorzitter@zaalsportclub.nl
Telefoon: 06-53163955
Website: www.zaalsportclub.nl/welkom-zaalsportclub-muiderberg