Scouting Erica

Scouting Erica

Inleiding

Verveel jij je op zaterdag?
Dat is nergens voor nodig. Kom gezellig bij Scouting Erica!

Scouting Erica is een actieve waterscoutinggroep uit Naarden met circa 80 leden in verschillende leeftijdscategorieen (speltakken). De jongste speltakken komen samen bij ons Troephuis in Bussum, de oudere speltakken bivakkeren in Naarden in een fort van de Hollandse Waterline. Met onze lelievletten wordt er in de zomer gezeild op de Loosdrechtse plassen.

Aanbod

Welpen (7-11 jaar)
De Welpen spelen in de jungel. Samen met de figuren uit Jungelboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen van de hand van een thema gebruiken de Welpen hun fantasie en dit draag bij aan de ontwikkeling. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Scouts - Verkenners (11-15 jaar)
Scouts gaan voor actie en uitdaging. Leer zeilen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuur en ontdek de wereld om je heen! Deze groep is redelijk zelfstandig en leert samenwerken met anderen in de groep. Zo wordt de Scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij zelf activiteiten gaat organiseren.

Explorers - Wilde Vaart (15 - 18 jaar)
De Explorers organiseren oner begeleiding hun activiteiten, zoals een zomerkamp naar het buitenland, het maken van een film, het bouwen van een pizza-oven of gewoon lekker zeilen. Zo leren ze om te gaan met verantwoordelijkheden en worden ze zelfstandig.

 

September t/m juli

Zaterdag en zondag

Locatie:
Verlengde Fortlaan
116
1412 EA
Naarden
 

Contact

Scouting Erica
Jette Gude - Bakels
E-mail: info@scoutingerica.nl
Telefoon: 06-51765520
Website: www.scoutingerica.nl/
Facebook: nl-nl.facebook.com/ericagroep/

Facebook