Schoolvoetbal

InleidingSCHOOLVOETBAL GOOISE MEREN 2020

Afgelopen periode is de organisatie weer begonnen met de voorbereidingen voor het schoolvoetbal Gooise Meren 2020. Er zijn belangrijke wijzigingen in het inschrijftraject.

Wij zijn ons ervan bewust dat deze nieuwe werkwijze voor de scholen een andere invulling vooraf vergt. Om het toernooi toegankelijk te houden voor de 3000+ deelnemers, zoals afgelopen editie, zijn deze wijzigingen echt wenselijk. Hopelijk kunnen jullie dit bericht ook delen met de desbetreffende contactpersonen voor komende editie van het schoolvoetbal. 

COMMUNICATIE

De organisatie communiceert in eerste instantie alleen met de adressen van de scholen, pas na inschrijving zullen wij ook de andere adressen (leiders) hierin meenemen.

Mocht uw school een speciaal e-mailadres met contactpersoon als coördinator hebben omtrent de schoolsport-activiteiten vernemen wij dit graag, dan kunnen wij deze meenemen in onze volgende correspondentie.

 

AanbodINSCHRIJVING

De inschrijving voor het grootste schoolvoetbaltoernooi vindt plaats vóór de kerstvakantie. Dit geeft de organisatie meer ruimte om vooraf een volledig wedstrijdprogramma te maken aangaande het gehele toernooi en dit ook voor de voorjaarsvakantie al gepubliceerd te hebben via de website. Ook de vervolgronden worden direct zichtbaar voor de scholen.

 

1e week na de herfstvakantie (uiterlijk 1 november)
De scholen ontvangen de volledige informatie en inschrijfformulieren per mail.

EERSTE SPEELRONDE
De eerste speelronde is de eerste woensdag na de voorjaarsvakantie. Overige data en locaties volgen in de mail uiterlijk 1 november.

Inschrijfmiddag woensdag 11 december tussen 12.30 en 16.30 uur in Sportcentrum de Lunet
Voor een juiste inschrijving en bijbehorende administratie is voor komend jaar gekozen een fysiek inschrijfmoment te organiseren voor de scholen. Op woensdag 11 december is één persoon per school welkom om alle inschrijvingen aan de organisatie over te dragen.
Door dit persoonlijke contact is het voor de organisatie gemakkelijk om direct af te stemmen of de formulieren volledig zijn ingevuld. Afgelopen editie zijn wij achteraf flink wat uren bezig geweest om alle informatie te verzamelen voor een juiste registratie. Ook werd bij de finaleronde duidelijk dat teams bij ons stonden ingeschreven als Jongens 4 ineens Jongens 3 of 2 bleken te zijn. Hierdoor hebben wij bij de finaleronde geen volledige registratie van alle deelnemers kunnen voeren.

Door deze inschrijfmiddag willen wij de informatie vooraf op volledigheid controleren en directe afstemming met de contactpersonen van de school hebben aangaande de inschrijvingen. Ook zijn wij deze middag beschikbaar voor vragen en/of opmerkingen omtrent het toernooi.

FACTUUR 

Komende editie ontvangen alle scholen een factuur voor de deelnemersbijdrage. Het zelfstandig geld overmaken is hierdoor verleden tijd.

 

CONTACT

Buurtsportcoach Sidney Schipper
s.schipper@buurtsportcoachgooisemeren.nl
06-5462 3551

 

Video

Schoolvoetbal 2020