Buurtsporthuis bij BFC

Buurtsporthuis bij BFC

Inleiding

Vanaf 1 september start er een nieuw Buurtsporthuis in de gemeente Gooise Meren. Volwassenen uit de buurt, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sportieve activiteiten met een sociaal tintje. De activiteit word aangeboden onder leiding van Buurtsportcoach Joost in combinatie met voetbalvereniging BFC.

Aanbod

Het Buurtsporthuis richt zich op volwassen buurtbewoners die sportief bezig willen zijn in een ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van de Buurtsportcoach vinden allerlei beweegactiviteiten plaats waar u op uw eigen niveau aan mee kunt doen. Deze beweegactiviteiten bestaan uit een uitgebreide warming up, functionele oefeningen voor kracht, balans, lenigheid en uithoudingsvermogen en verschillende spelelementen. Tijdens deze ochtend gaat het vooral om bewegen en gezellig samen zijn.

 

Locatie en kosten

U vindt het Buurtsporthuis op het sportpark van voetbalvereniging BFC aan de Meerweg 63, 1405 BD te Bussum. Het liefst hebben wij dat u op de fiets of lopend komt, maar parkeren met de auto is ook mogelijk.

Elke dinsdag van 09.00 – 09.30 uur vrij inloop

                                  09.30 – 10.30 uur beweeg moment

                                  10.30 – 11.00 uur koffie/thee drinken

Deelname in de maand september is gratis, inclusief een kop koffie/thee.

Contact

Gooise Meren Beweegt - Sportfondsen Gooise Meren

Joost Rotteveel