Fitheidstest Bussum

Fitheidstest Bussum

Inleiding

In totaal hebben zich 54 mannen en vrouwen uit voornamelijk Het Spiegel zich aangemeld. Hiervan hebben 50 mensen zich daadwerkelijk laten testen.

 

Deze fitheidstest was tot stand gekomen door samenwerking met verschillende zorg professionals in de wijk: een wijkverpleegkundige, een mensendieck therapeut, een fysiotherapeut, een lifestyle coach en een diëtiste.

 

Iedere deelnemer werd persoonlijk ontvangen door de buurtsportcoach en aan het eind was er een kort gesprek, waarna ze een goodybag meekregen met relevante informatie en beweegmogelijkheden in de buurt.

 

 

 

Aanbod

De meeste deelnemers hebben genoten van de middag en vonden het professionaliteit uitstralen. De deelnemers waren over het algemeen positief. Er werd naar hun geluisterd en er werd veel relevante informatie overgebracht.

De doelgroep was 67 plus maar de fitheid van de mensen was wisselend. De verwachtingen van de deelnemers waren ook wisselend, sommigen kwamen met het idee om hun beste score te halen, sommigen hadden niet echt verwachtingen en anderen kwamen voor nieuw beweeg aanbod.

Al met al kijken we terug op een geslaagde middag.

Contact

Buurtsportcoach Gooise Meren / Sportfondsen Gooise Meren
Sebastiaan Dutman
E-mail: s.dutman@buurtsportcoachgooisemeren.nl
Telefoon: 06-48615966

Foto Album

Fitheidstest Bussum
Fitheidstest Bussum
Fitheidstest Bussum