Schoolvoetbal 2020

Inleiding

Inschrijfmiddag woensdag 11 december tussen 12.30 en 16.30 uur in Sportcentrum de Lunet

Voor een juiste inschrijving en bijbehorende administratie is voor komend jaar gekozen een fysiek inschrijfmoment te organiseren voor de scholen. Op woensdag 11 december is één persoon per school welkom om alle inschrijvingen aan de organisatie over te dragen.


Door dit persoonlijke contact is het voor de organisatie gemakkelijk om direct af te stemmen of de formulieren volledig zijn ingevuld. Afgelopen editie zijn wij achteraf flink wat uren bezig geweest om alle informatie te verzamelen voor een juiste registratie. Ook werd bij de finaleronde duidelijk dat teams bij ons stonden ingeschreven als Jongens 4 ineens Jongens 3 of 2 bleken te zijn. Hierdoor hebben wij bij de finaleronde geen volledige registratie van alle deelnemers kunnen voeren.

Door deze inschrijfmiddag willen wij de informatie vooraf op volledigheid controleren en directe afstemming met de contactpersonen van de school hebben aangaande de inschrijvingen. Ook zijn wij deze middag beschikbaar voor vragen en/of opmerkingen omtrent het toernooi.

Aanbod

Data schoolvoetbal: 

Naarden & Bussum:
26 februari, 4 maart, 18 maart, 24 maart, 1 april en 8 april (reservedag)


Muiderberg:
11 maart & 13 maart

Contact

Buurtsportcoach Gooise Meren / Sportfondsen Gooise Meren
Sidney Schipper
E-mail: s.schipper@buurtsportcoachgooisemeren.nl
Telefoon: 06-54623551

Video

Downloads