Beach event

Beach event

Inleiding

Dit jaar hebben we dit evenement voor het eerst georganiseerd. En met succes!! Goed gedaan Sidney, Tessa, Claudia, Olga en Patrick. Volgend jaar organiseren we dit event zeker weer met hopelijk iets beter weer. Terugblikkend kunnen we alleen maar concluderen dat het een super geslaagde, leuke dag is geweest. We verwachten dan ook volgend jaar een groter aantal deelnemers. Houd onze website en socials dus in de gaten.

 

PERSBERICHT 19-6-2019 

Beach event in Gooise Meren

Zaterdag 6 juli organiseren de buurtsportcoaches een gezellig encsportief Beach event voor jong en oud op het strand in Muiderberg. De hele middag sportief actief bezig zijn in decbuitenlucht met na afloop een BBQ. Kortom: dit wil je niet missen.

 

Aanbod

In de buurtgemeente wordt een dergelijk evenement al jaarlijks georganiseerd. Het werd dan ookctijd dat dit in Gooise Meren georganiseerd ging worden, aldus buurtsportcoach Tessa van der Mark. Samen met collega buurtsportcoaches Sidney Schipper, Olga Spil, Patrick Compter en Claudia Niewöhner zijn ze dit plan verder uit gaan werken en nu is het dan eindelijk zo ver. Samen met sponsoren Watersportcentrum Muiderberg en Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond wordt dit event mede mogelijk gemaakt.

Wat is er allemaal te doen? Kids event 6 t/m 12 jaar`
We trappen om 12.00 uur af met een activiteit speciaal voor de kids van 6 tot en met 12 jaar. Ze maken voor 5 euro per persoon in begeleide groepjes kennis met een aantal bijzondere activiteiten zoals: sweeper, worstelen, beach tennis, frisbeeën en suppen. Een hoop plezier, limonade en een ijsje is bij de prijs inbegrepen.

Volleybaltoernooi 12 jaar en ouder
Om 15.00 uur start het volleybaltoernooi. Teams van 5 personen gaan de strijd met elkaar aan om de wisselbeker en medailles. Iedereen van 12 jaar en ouder kan deelnemen. “Stel een team van 5 amen en daag je buren, familie, collega’s, vrienden uit om hetzelfde te doen” laat buurtsportcoach Sidney weten. Per team betaal je slechts 50 euro en dat is inclusief de BBQ. Tijdens de hele middag zijn er ook andere beweegmogelijkheden waar je je niet voor aan hoeft te melden. “We proberen voor ieder wat wils aan te bieden. Kom gewoon kijken en meedoen, het is vooral fun. Na afloop rond 18.00 uur is de prijsuitreiking en gaan we BBQen. Daar kun je ook aan meedoen zonder dat je aan het Volleybaltoernooi hebt deelgenomen” aldus buurtsportcoach Olga. Onder de 12 jaar betaal je voor de BBQ 5 euro en boven de 12 jaar 10 euro p.p. ter plaatse te voldoen.

Aanmelden verplicht
Tot uiterlijk donderdag 4 juli 23.59 uur kun je je kids en/of je team aanmelden via de website www.gooisemerenbeweegt.nl. Meer informatie via buurtsportcoach Sidney 06- 5462 3551.

Foto Album

organiserend team met de burgemeester
deelnemende kids en de begeleiders van de worstel workshop
de sweeper :-D probeer maar eens te blijven staan...
volleybal
bbq na afloop in de brandweerkazerne in Muiderberg
bbq na afloop van het volleybaltoernooi voor volwassenen in de brandweerkazerne in Muiderberg